Rețetă Rapidă de Budincă cu Ciocolată
Ingrediente:
- 1/2 cană frișcă lichidă
- 1/4 cană marshmallow
- 1/2 cană picături de ciocolată amăruie sau ciocolată ruptă în bucăți mici
Modul de preparare:
1). Într-o crăticioară se pune frișca lichidă și nalbele.
2). Crăticioara se pune pe foc și se amestecă cu o lingură de lemn până ce nalbele sau topit( nu va dura mult, 1-2 minute). A nu se fierbe.
3). Când nalbele sau topit se stinge focul și se adaugă ciocolata(datorită temperaturi ridicate ciocolata se va topi). Se lasă 2 minute după care se amestecă.
4). Se amestecă până ce ciocolata sa topit.
5). Budinca se pune în cupe de înghețată și se dă la frigider pentru 15-20 de minute. Budinca se poate servi cu fructe proaspete și fulgi de ciocolată.
POFTĂ BUNĂ.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu