duminică, 2 august 2015

Pandispan cu Visine

Pandișpan cu Visine

Ingrediente:
  • 5 ouă
  • 5 linguri de făină
  • 5 linguri de zahăr
  • 2 linguri de ulei
  • zahăr vanilat
  • coajă de lămâie
  • un praf de vișine
  • 400 de gr. de vișine fără sâmburi și scurse bine.
Modul de preparare:

1). Se preîncălzește cuptorul și se pregătește o tavă cu mărgini înalte cu hârtie de pergament.

2).  Într-un bol se freacă gălbenușurile cu sarea și uleiul.

3). Albușurile se bat bine și când s-au întărit pe jumătate se adaugă zahărul și se bat în continuare. 

4). După ce s-a topit zahărul, se adaugă gălbenușurile, făina, zahărul vanilat și coaja de lămâie, încorporându-se ușor cu lingura.

5). Se toarnă aluatul în tava tapetată cu hârtie cerată. Vișinile se amestecă cu o lingură de făină pentru a nu se duce la fundul tăvi.

6). Se așează vișinile peste aluat și se da la cuptor cam 20-30 de minute sau până când mărginile devin auri.

7). După 15 minute se poate verifica daca este făcut cu o scobitoare.

8). După ce se scoate din cuptor, se lasă să se răcească și se pudrează cu zahăr pudră.


                                        POFTĂ  BUNĂ.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Zi si Noapte

Timpul de preparare: 15 minute Timpul de coacere: 30 minute Ingrediente blat: 150 gr unt la temperatura camerei 150 gr zahăr p...