Retetă de Negresă cu Ciocolată
Timpul de preparare: 10 minute
Timpul de coacere: 30 minute
Ingrediente:
- 56 gr. unt la temperatura camerei
- 1/2 cană de ciocolată amăruie, topită la cuptorul cu microunde pentru câteva minute
- 3/4 cană de zahăr
- 2 ouă
- 2 linguri de extract de vanilie
- 1 linguriță de espresso
- 3 linguri de lapte
- 1/2 cană de făină
- 1/2 linguriță de praf de copt
- 1/4 linguriță de sare
1). Se preâncălzește cuptorul și se pregătește o tavă mică(8x8) cu hârtie de pergament si se pune deoparte.
2). Într-un bol mic se amestecă: făina, sarea, pudra de espresso și praful de copt. Se amestecă și se pune deoparte.
3). Într-un bol mai mare se amestecă untul și zahărul. După ce zahărul sa topit se adaugă cele două ouă, laptele și vanilia și se amestecă până se combină.
4). Se adaugă și ciocolata topită și se amestecă până devine un amestec cremos.
5). Se adaugă ingredientele uscate și se amestecă până sau combinat.
6). Aluatul se pune în tava tapetată cu hârtie de pergament și se dă la cuptor.
7). Negresa e gata cam în 30 de minute sau când scobitoarea iese curată.
8). A se lăsa în tavă să se răcească complet.
*Se poate pudra cu zahăr pudră- opțional.
POFTĂ BUNĂ.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu