Fursecuri cu Stafide
Ingrediente:
- 4 ouă
- 1 pahar zahăr( 200 gr.)
- 1 pahar ulei
- 2 pahare și jumătate de făină(acelas pahar)
- coaja și zeama de la o lămâie
- vanilie
- puțină sare
1). Se preîncălzește cuptorul și se pregătesc câteva tăvi cu foie de pergament și se dă deoparte.
2). Se separă cele 4 ouă. Într-un bol punem gălenușurile peste care adăugăm zahărul. Se amestecă până nu se mai vede zahărul.
3). Albușurile se bat spuma după care se adaugă la amestecul de mai sus și se amestecă ușor de jos în sus.
4). Se adaugă uleiul puțin câte puțin, făina și ultimile stafidele.
5). Cu o linguriță se ia aluatul și se pune în tavă. Fursecurile se pun la o distanță de câțiva cm deoarece ele se vor lăsa la copt.
6). Fursecurile se coc până ce mărginile devin auri.
POFTĂ BUNĂ.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu