vineri, 14 august 2015

Paleuri Umplute de Cofetarie

Paleuri Umplute de Cofetărie


Ingrediente:
  • 250 gr. margarină
  • 3 ouă la temperatura camerei
  • 230 gr. zahăr
  • 410 gr. făină
  • vanilie/ esență de rom/ esență de portocală(după preferință)

Modul de preparare:

1). Se preîncălzește cuptorul și se pregătesc câteva tăvi cu hârtie de pergament.

2). Se înmoaie puțin margarina pe foc. Apoi se mixează spumă cu zahărul.

3). Se pune esența dorită și pe rând ouăle( la interval de 2 minute).

4). După se adaugă toată făina mestecând cu o spatulă de jos în sus. ( pentru fursecuri se adaugă și stafidele o dată cu făina).

5).Într-un poș se pune compoziția și se fac peleurile în tava cu hârtia de pergament.



6). Peleurile se coc cam 10 minute sau până când mărginile sunt usor auri..


7). Paleurile se lipesc câte două cu cremă de ciocolată.
*Paleurile se pot umple cu aceași cremă din reteța  ”Coji de Nuci  http://retetelejulianei.blogspot.ro/2015/08/reteta-de-coji-de-nuci.html


POFTĂ BUNĂ.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Zi si Noapte

Timpul de preparare: 15 minute Timpul de coacere: 30 minute Ingrediente blat: 150 gr unt la temperatura camerei 150 gr zahăr p...