Paleuri Umplute de Cofetărie
Ingrediente:
- 250 gr. margarină
- 3 ouă la temperatura camerei
- 230 gr. zahăr
- 410 gr. făină
- vanilie/ esență de rom/ esență de portocală(după preferință)
Modul de preparare:
1). Se preîncălzește cuptorul și se pregătesc câteva tăvi cu hârtie de pergament.
2). Se înmoaie puțin margarina pe foc. Apoi se mixează spumă cu zahărul.
3). Se pune esența dorită și pe rând ouăle( la interval de 2 minute).
4). După se adaugă toată făina mestecând cu o spatulă de jos în sus. ( pentru fursecuri se adaugă și stafidele o dată cu făina).
7). Paleurile se lipesc câte două cu cremă de ciocolată.
*Paleurile se pot umple cu aceași cremă din reteța ”Coji de Nuci http://retetelejulianei.blogspot.ro/2015/08/reteta-de-coji-de-nuci.html
POFTĂ BUNĂ.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu