Farfalle cu branza
Ingrediente:
- 1 ceapă mică
- 150 gr paste farfalle
- branza (după gust)
- jumătate de lingură de bulion
- 250 gr piept de pui tăiat fași
- sare, piper
- busuioc, oregano(după gust)
Modul de preparare:
1). Se preîncălzește cuptorul și se unge o tavă cu puțin ulei și se pune deoparte.
2). Într-o tigaie cu puțin ulei se pune puiul și se gătește. Când puiul este gata se pune un praf de sare după care se scoate pe o farfurie cu servețele de hârtie pentru a absorbi grasimea( dacă este cazul).
3) Este momentul ca pastele să se pună la fiert în apă cu sare.( Se gătesc conform intrucțiunilor)
4). În aceși tigaie se călește ceapa până devine translucidă. Peste se adaugă bulionul și se amestecă puțin. Peste se adaugă jumătate de pahar de apă și busuioc/ oregano( se condimentează după preferință cu ce se dorește).
4). Sosul se lasă să scadă.
5) După ce pastele sunt fierte este momentul să adăugăm sosul, puiul și brânza și se amestecă.
6) Pastele se pun în tavă și se adaugă brânză deasupra( după gust) și se dau la cuptor 5 minute.
POFTĂ BUNĂ.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu