Rețetă de Fursecuri Crăpate
Timpul de preparare: 10 minute
Timpul de coacere: 15 minute
Ingrediente:
- 1 cană făină
- 2/3 cană zahăr
- 1/2 cacao
- 57 gr. unt la temperatura camerei
- 1 linguriță praf de copt
- 1/4 linguriță sare
- 1/2 linguriță expresso
- 2 ouă
- 1 linguriță de extract de vanilie
- 1/2 zahăr pudră
Modul de preparare:
1). Într-un bol se amestecă: făina, cacao, praf de copt, espresso, sarea și se dă deoparte.
2). Într-un alt bol se amestecă untul și zahărul câteva minute până când zahărul sa topit. Se adaugă cele două ouă și vanilia. Se amestecă până devine ca o cremă deschisă la culoare.
3). Se adaugă ingredientele uscate și se amestecă până se combină.
4). Compoziția se pune într-un bol și se acoperă cu folie de plastic. Se dă la frigider minim 3 ore sau se lasă peste noapte.
5). Se preîncălzește cuptorul și se pregătesc câteva tăvi cu hârtie de pergament și se pun deoparte.
6). Cu o cupă mică de înghețată sau o linguriță se ia compoziție și se formează mici bile care se dau prin zahărul pudră. Se pun în tavă la câțiva cm distanță.
7). Fursecurile se coc între 10 -12 minute. A se lăsa să se răcească complet înainte de servire.
POFTĂ BUNĂ.
Foarte bine arata.Am sa le incerc sigur.Felicitari pentru blog!
RăspundețiȘtergere