Fursecuri Sprițate
Timpul de preparare: 8 minute
Timpul de coacere: 10 minute
Ingrediente:
- 226 gr. unt la temperatura camerei
- 85 gr. cremă de brânză
- 1 cană de zahăr
- 2 lingurițe de extract de vanilie
- 1 gălbenuș de ou
- 2 3/4 cani de făină
- 1/4 linguriță de sare
Modul de preparare:
1). Se preîncălzește cuptorul și se pregătesc câteva tăvi.( Tăvi se ung cu unt topit și se dau la rece. Astfel fursecurile se vor lipi de untul întărit și nu vor mai fi probleme cu presa de fursecuri.)
2). Într-un bol se mixează untul și crema de brânză 1 minut.
3). Se adaugă gălbenușul, zahărul și vanilia și se amestecă încă un minut. Se adaugă făina și sarea și se amestecă până când rezultă o cocă.
4). Coca rezultată se pune într-un aparat de fursecuri. Fursecurile se pun la distanță unul de celălalt.
5). Tava cu fursecuri se pune pe grătarul din mijloc al cuptorului și se coace cam 10 minute sau până când marginile frusecurilor sunt auri. Se lasă să se răcească complet înainte să fie servite.
POFTĂ BUNĂ.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu