sâmbătă, 1 august 2015

Brioșe cu Cremă de Brânză

Brioșe cu Cremă de Brânză



Ingrediente:
  • 2/3 cană ciocolată semi-dulce
  • 1/4 cană unt la temperatura camerei
  • 2 ouă
  • 1/8 linguriță sare
  • 1/2 linguriță de extract de vanilie
  • 2/3 cană de făină
  • 1 lingură de cacao
  • 1 cană de zahăr
Umplutura de brânză
  • 85 gr. de cremă de brânză la temperatura camerei
  • 1 lingură și jumătate de zahăr
  • 1 gălbenuș mic de ou


Modul de preparare:


1). Se preîncălzește cuptorul. Se pregătește o tavă de mini brioșe cu hârtiuțe speciale și se pune deoparte.

2). Într-un bol se topește ciocolata și untul la cuptorul cu microunde( dureaza cam 1 minut). Să lasă câteva minute să se răcească.

3). Într-un bol se amestecă cele două ouă cu zahărul până se face ca o cremă mai pală, cam 2 minute. Peste se adaugă ciocolata topită și vanilia și se amestecă iar.

4). Se adaugă făina, cacao și sare și se amestecă doar până se combină.

5). Cu o cupă mică de înghetață se ia amestecul și se pune cam 2/3 în fiecare formă.

6). Într-un bol mai mic se amestecă crema de brânză, zahărul și gălbenușul de ou.

7). Se pune cam jumătate de linguriță din acest amestec într-o parte a brioșei.

8). Brioșele se dau la cuptorul și se coc între 15- 20 de minute sau până când scobitoarea iese curată. Se lasă să se răcească complet.

                                                               POFTĂ BUNĂ.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Zi si Noapte

Timpul de preparare: 15 minute Timpul de coacere: 30 minute Ingrediente blat: 150 gr unt la temperatura camerei 150 gr zahăr p...