Brioșe cu Cremă de Brânză
Ingrediente:
- 2/3 cană ciocolată semi-dulce
- 1/4 cană unt la temperatura camerei
- 2 ouă
- 1/8 linguriță sare
- 1/2 linguriță de extract de vanilie
- 2/3 cană de făină
- 1 lingură de cacao
- 1 cană de zahăr
- 85 gr. de cremă de brânză la temperatura camerei
- 1 lingură și jumătate de zahăr
- 1 gălbenuș mic de ou
Modul de preparare:
1). Se preîncălzește cuptorul. Se pregătește o tavă de mini brioșe cu hârtiuțe speciale și se pune deoparte.
2). Într-un bol se topește ciocolata și untul la cuptorul cu microunde( dureaza cam 1 minut). Să lasă câteva minute să se răcească.
3). Într-un bol se amestecă cele două ouă cu zahărul până se face ca o cremă mai pală, cam 2 minute. Peste se adaugă ciocolata topită și vanilia și se amestecă iar.
4). Se adaugă făina, cacao și sare și se amestecă doar până se combină.
5). Cu o cupă mică de înghetață se ia amestecul și se pune cam 2/3 în fiecare formă.
6). Într-un bol mai mic se amestecă crema de brânză, zahărul și gălbenușul de ou.
7). Se pune cam jumătate de linguriță din acest amestec într-o parte a brioșei.
8). Brioșele se dau la cuptorul și se coc între 15- 20 de minute sau până când scobitoarea iese curată. Se lasă să se răcească complet.
POFTĂ BUNĂ.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu