Fursecuri cu două feluri de ciocolată
Timpul de preparare: 5 - 10 minute
Timpul de coacere: 10 minute
Ingrediente:
- 200 gr. unt sau margarină la temperatura camerei
- 200 gr. zahar
- 1 ou mare
- 275 gr. făină
- 75 gr. cacao
- câteva linguri de lapte(opțional)
- ciocolată: albă, amăruie și cu lapte.
1). Se preîncălzește cuptorul si se pregătesc două tăvi cu hârtie de copt.
2). Untul și zaharul se amestecă până devine o compoziție cremoasă sau până se topește zahărul.
4). După ce sa omogenizat zahărul cu untul se adaugă oul și se amestecă încontinuare până se încorporează.
3). Se adaugă ingredientele uscate și se amestecă până se combina.
5). Coca nu trebuie sa fie lipicioasă. În cazul în care coca este prea tare se poate adăuga lapte.
6). Se formează bile mari de compoziție adaugându-se cateva bucăți de ciocolată în fiecare bilă. Ciocolata trebuie sa fie încorporată în aluat altfel se va arde până la finalul coaceri.
7). Fursecurile se coc cam 10 minute. În timpul coaceri se vor crăpa.
8). Se lasă să se răcească în tavă.
POFTĂ BUNĂ!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu