Spaghete cu Roșii
Ingrediente:
- 4 căni de roși cherry proaspete sau roși normale tăiate cuburi
- 3 căței de usturoi pisat
- 2 linguri de ulei de măsline
- 1 pachet de spaghete(500 gr.)
- sare și piper după gust
- parmezan
- cateva frunze de busuioc proaspăt( după preferință)
Modul de preparare:
1). Se pune pe foc o oală cu apă și cu sare. Pastele se pregătesc conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
2). Într-o crațiță se pune uleiul și usturoiul. Se dă la foc mediu. În acest mod uleiul capătă aroma usturoiul. Usturoiul se gătește până ce capătă culoarea aurie.
3). Se adaugă roșile peste usturoi și se gătește până ce roșile devin moi sau un sos mai gros. Se pune sare și piper după gust.
4). În acest moment pastele ar trebui sa fie fierte și sosul gata. Pastele se scurg de apă.
5). Pastele se adaugă peste sosul rezultat și se amestecă. Se adaugă paemezanul și busuiocul tăiat mărut și gata.
POFTĂ BUNĂ.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu