luni, 7 septembrie 2015

Fursecuri de Ciocolată cu Alune

Fursecuri de Ciocolată cu Alune


Ingrediente:
  • 1 gălbenuș de ou
  • 100 gr. zahar
  • 100 gr. zahăr brun
  • 226 gr. unt la temperatura camerei
  • 2 lingurițe vanilie
  • 2  3/4 căni de făină
  • 2  linguri jumătate de cacao
  • un vârf de linguriță de sare
  • 1/2 cană alune mărunțite ( se iau alunele crude și se prăjesc la cuptor)
  • 200 gr. ciocolată cu lapte ( pentru decor)
Modul de preparare:

1). Se preîncălzește cuptorul.

2). Într-un bol mare se mixează untul pentru 1 minut.

3). Se adaugă zahărul, gălbenușul și  se amestecă.

4). Se adaugă făina, sarea, cacaoa și alunele. Se amestecă până se încorporează.

5). Din coca rezultată se fac fursecurile și se coc cam 10 minute.





6). Fursecurile se lasă să se răcească complet. Se dau prin ciocolată și se lasă  ca ciocolata să se închege. Se pot decora cu alune.

*Frusecurile sunt foarte bune și fără ciocolată.

POFTĂ BUNĂ.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Zi si Noapte

Timpul de preparare: 15 minute Timpul de coacere: 30 minute Ingrediente blat: 150 gr unt la temperatura camerei 150 gr zahăr p...